A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon

2019-05-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Daniel Silva - A rablás - A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon

Letöltés A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon könyvet pdf, epub és mobi

A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon.pdf
A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon.epub
A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon.mobi


  • VINTON Kiadó Kft.
  • Krimi
  • 416 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634071075
  • Cikkszám: 1038836
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon

Töltse le az ingyenes PDF A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon (pdf, epub és mobi)

A rablás – A Moszad ügynöke és az elrejtett vagyon leírása

A legendás kém és restaurátor, Gabriel Allon egy oltárkép helyreállításán dolgozik Velencében, amikor sürgős hívást kap az olasz rendőrségtől: Julian Isherwood műkereskedőt egy gyilkosság helyszínén gyanúsítottként letartóztatták a Comó-i tónál. Barátja megmentése érdekében Gabrielnek mindössze annyit kell tennie, hogy megkeresi a világ leghíresebb elveszett festményét.
S néha úgy lehet a legegyszerűbben megtalálni egy ellopott mesterművet, ha ellopunk egy másikat…

Az áldozat egy bukott kém, akinek sötét titka volt: lopott műkincsekkel kereskedett, amelyeket egy titokzatos gyűjtőnek adott el. Köztük a világ legikonikusabb eltűnt festménye, Caravaggio “Jézus születése Szent Ferenccel és Szent Lőrinccel” című alkotását is.
Gabriel kockázatos játszmába kezd, hogy visszaszerezze a Caravaggiót, s az izgalmas vadászat során a nyomok Marseille-en és Korzikán keresztül Párizsba, majd Genfbe, s végül egy kis osztrák magánbankba vezetnek, ahol egy veszedelmes ember őrzi a világ egyik legvérszomjasabb diktátorának ebül szerzett, hatalmas vagyonát.

Leave Your Comment