A pontlövész – La Fayette II.

2019-02-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Izolde Johannsen - A pontlövész - La Fayette II.

Letöltés A pontlövész – La Fayette II. könyvet pdf, epub és mobi

A pontlövész – La Fayette II..pdf
A pontlövész – La Fayette II..epub
A pontlövész – La Fayette II..mobi


  • Szenzár
  • Szépirodalom
  • 320 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634792383
  • Cikkszám: 1069668
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A pontlövész – La Fayette II.

Töltse le az ingyenes PDF A pontlövész – La Fayette II. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A pontlövész – La Fayette II. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A pontlövész – La Fayette II. (pdf, epub és mobi)

A pontlövész – La Fayette II. leírása

XVI. Lajos király halála után a királypárti összeesküvők, szimpatizáns nemesek, papok, katonák, lázadó parasztok megpróbálkoznak a lehetetlennel, de Vendée vérzivatara elsodorja őket. Gilbert Lafayette hazájától, családjától, barátaitól elszakítva börtönben él. Szalma Jason, az álruhás angol nemes minden furfangja, vagyona és igyekezete ellenére sem tudja barátját kiszabadítani. Várniuk kell. Várni, hogy az új csillag, Bonaparte Napóleon vajon bevilágítja-e az életüket a politika sötét egén. Mindeközben, a tisztogatások következtében a La Force börtönbe kerül Adrienne Lafayette is. Szintén e komor cella lakója a kegyvesztett Latouche-Tréville gróf, a neves ellentengernagy, aki nemcsak befolyását, munkáját és hajóit vesztette el, de a tengert is. 
Izolde Johansen tengeri kalandokkal átszőtt történelmi regénye La Fayette márki és barátja, a titokzatos angol lord életútján keresztül mutatja be a borzalmas forradalmi éveket követő zűrzavart, majd Napóleon felemelkedését és bukását.

Dénesi Ildikó (Izolde Johannsen) 2013 óta jelenteti meg az európai tengerhajózással foglalkozó történelmi regényeit. Kiemelten foglalkozik a második világháborús birodalmi haditengerészet (Kreigsmarine) felszíni hadihajóival és parancsnokaiknak életrajzával. A La Fayette-sorozat második kötetében az európai történelem meghatározó alakjain, nagy pillanatain keresztül mutatja be ezt a különleges világot, új megközelítésből szemlélteti az ismert eseményeket. Eddig megjelent haditengerészeti kötetei: A birodalmi kalóz, Gránátok a becsületért, Kalandor a tengeren, A furfangos fivérek, Megölni a királyt!

Leave Your Comment