A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról

2019-07-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Daniel Kalder - A pokoli könyvtár - Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról

Letöltés A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról könyvet pdf, epub és mobi

A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról.pdf
A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról.epub
A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról.mobi


A könyv részletei A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról

Töltse le az ingyenes PDF A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról (pdf, epub és mobi)

A pokoli könyvtár – Diktátorokról, a műveikről és a betűvetés egyéb katasztrófáiról leírása

Keservesen szórakoztató utazás a huszadik század diktátorirodalmába, melyből kiderül, hogy a könyvek néha ártani is tudnak az emberiségnek.
A diktátorok már a Római Birodalom idején is írogattak, a huszadik században azonban soha nem látott mennyiségben és példányszámban robbant ki belőlük az üres szóáradat a (néha szó szerint) rabul ejtett közönségre. A műfaj titánjai – többek között Hitler, Sztálin, Mussolini, Homeini és Mao – elméleti munkákat, eszmei kiáltványokat, verseket, emlékiratokat, sőt, esetenként romantikus regényeket írtak, megalkotva ezzel a diktátorirodalom agyzsibbasztó hagyományát.
Hogyan vált az irodalomtermelés a rezsimek működtetésének fontos részévé? Mit árulnak el ezen alkotások a diktátorok lelkivilágáról? És hogyan okozhat az írás és az olvasás maradandó károkat?
Ha van könyvtár a pokolban, annak tömött polcai az elmúlt évszázad leghírhedtebb alakjainak műveitől roskadoznak. A szerzők több millió ember halálát okozták szavaikkal, saját gondolataik fontosságába vetett hitük mégsem ingott meg egy pillanatra sem. Talán nem csoda, hogy – mint azt Kalder bemutatja – több diktátor is íróként kezdte pályafutását.

Leave Your Comment