A pap felesége

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Joanna Trollope - A pap felesége

Letöltés A pap felesége könyvet pdf, epub és mobi

A pap felesége.pdf
A pap felesége.epub
A pap felesége.mobi


A könyv részletei A pap felesége

Töltse le az ingyenes PDF A pap felesége fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A pap felesége PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A pap felesége (pdf, epub és mobi)

A pap felesége leírása

Anna Bouvarie a helyi pap feleségeként húsz éven keresztül szolgálta Istent és az egyházközséget. Süteményt sütött, kihordta az egyházi lapokat, szorgalmasan mosta és vasalta férje karingeit.

Amikor férje sikertelenül pályázik a főesperesi tisztségre, és csalódásában
magányba menekül, kislányát pedig már elviselhetetlenül zaklatják a helyi iskolában, Anna nem bírja tovább. Fellázad. Munkát vállal egy élelmiszer-áruházban, ahol a pénzkereset mellett visszanyeri saját önértékelését is. Szembeszáll az egyházközség rosszallásával és férje dühével.

És felkelti három nagyon különböző férfi szenvedélyes érdeklődését, akik mind fontos szerepet játszanak Anna életének kivirulásában…

Joanna Trollope ismét valósághű és szívbe markoló regényt írt egy teljesebb élet felé törekvő, szabadulni vágyó asszony küzdelmeiről anélkül, hogy ítélkezne felette.

„Ez Trollope eddigi legjobb regénye. Szellemes, tanulságos és szórakoztató. Egy kivételes szerző tollából.” (Daily Mail)

„Lebilincselő olvasmány. Bármire képes lettem volna, ha megpróbálják kitépni a kezemből!” (The Times)

Leave Your Comment