A panamai szabó E-KÖNYV

2019-03-21   |   by admin

A könyv tartalma:

John le Carré - A panamai szabó E-KÖNYV

Letöltés A panamai szabó E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A panamai szabó E-KÖNYV.pdf
A panamai szabó E-KÖNYV.epub
A panamai szabó E-KÖNYV.mobi


  • Regény
  • 389 oldal
  • eISBN: 9786155272660
  • Cikkszám: 1038118
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A panamai szabó E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A panamai szabó E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A panamai szabó E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A panamai szabó E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A panamai szabó E-KÖNYV leírása

Harry Pendel a panamai Pendel & Braithwaite úri szabóság karizmatikus tulajdonosa, akinek ollója mindenkinek szabott már legalább egy öltönyt Közép-Amerikában, aki számít, a kövérkés és titokzatos Andrew Osnard pedig kém, kettõs küldetéssel. Az egyiket kormányától kapta: rajta kell tartania szemét a panamai belpolitikai eseményeken, hiszen a Panama-csatorna 1999. december 1-jén amerikai kézbõl a helyiek irányítása alá kerül. Másik tervérõl azonban csak egyedül õ tud: ki akarja használni az alkalmat, hogy végre megszerezze magának a vagyont, ami meglátása szerint kijár neki.
A két férfi világának szereplõi ugyanazok, ám az teljesen más, hogyan látják és láttatják ezeket a szereplõket – az eseményekrõl nem is beszélve, amelyek vagy megtörténtek, vagy nem, esetleg csak úgy tûnik, mintha megtörténtek volna…
John le Carré briliáns könyve – amelybõl film is készült Geoffrey Rush és Pierce Brosnan fõszereplésével – nemcsak elsõrangú kémregény, hanem maróan pontos szatíra a kémkedés világáról, és arról, ki meddig megy el, hogy magát és környezetét becsapja.

Leave Your Comment