A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Fésűs Éva - A palacsintás király - Hangoskönyv - Mp3

Letöltés A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3 könyvet pdf, epub és mobi

A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3.pdf
A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3.epub
A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3.mobi


  • Kossuth/Mojzer Kiadó
  • Hangoskönyv
  • Kötés: tok
  • ISBN: 9789630979177
  • Cikkszám: 1058701
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3

Töltse le az ingyenes PDF A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3 (pdf, epub és mobi)

A palacsintás király – Hangoskönyv – Mp3 leírása

Ismeritek Dínom-Dánom országot? Egy hatalmas terített asztal a közepe, uralkodója pedig a nagyevő Tóbiás király. Akkora a pocakja, hogy ha megy valahova, ezüst tálcán viszik előtte, nehogy belebotoljék. Derelye, a gonosz szakács és bandája már sok országot romba döntött, és most éppen Dínom-dánom ország éléskamráját akarja kifosztani. De Éliás királyfi elhatározza, hogy véget vet a pazarlásnak, a tolvajlásnak, Csöröge, a hűséges bolond segítségével. Sok kaland után végül elrendeződnek a dolgok, annyi meglepetéssel, hogy Tóbiás király kezéből még a villa is kiesik.
Fésűs Évának ez a meséje is rengeteg derűvel és tisztasággal segíti a gyerekeket abban, hogyan is lehet és kell az élet dolgaiban eligazodniuk.

Kerekes József előadásában.

Leave Your Comment