A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Dés László - A Pál utcai fiúk - A zenés játék dalai

Letöltés A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai könyvet pdf, epub és mobi

A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai.pdf
A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai.epub
A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai.mobi


  • Móra Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 88 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9790801666802
  • Cikkszám: 1056616
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai

Töltse le az ingyenes PDF A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai (pdf, epub és mobi)

A Pál utcai fiúk – A zenés játék dalai leírása

„Kiválasztottnak érezheti magát, akinek sikerül bejutnia a Vígszínház új zenés előadására, A Pál utcai fiúkra: a jegyek már hónapokkal előre elfogytak. A lépcsős gubbasztásért közelharc folyik, a betegség miatt megmaradó belépőkre pedig csoda, hogy még nem kell licitálni. […] Ilyen egy sikerszéria kezdete. Mint valami hipnózis.”

Papp Lídia – Élet és Irodalom, 2017. január 13.

„A cselekmény a harcokra, az árulásra, az összecsapásra van kiélezve. Mint minden musicalt, úgy ezt is a zene, na és persze a tánc, azaz pontosabban a táncszerű színpadi mozgás sodorja előre. […] Szinte vágyik rá még a néző, hogy ne legyen vége, hogy szünet se legyen – mert kibírom, mert élvezem, mert rajongok ezekért a gyerekekért, akik a színpadon már nem egészen gyerekkorúak.”

Kelecsényi László – Art7 Művészeti Portál, 2016. november 7.

A Pál utcai fiúk című zenés játékot 2016. november 5-én mutatták be a Vígszínházban, Marton László rendezésében. A kottafüzetben a nagy sikerű darab valamennyi dalának kottája és dalszövege megtalálható, a kiadvány melléklete pedig színes fotók segítségével idézi fel az előadás legemlékezetesebb pillanatait.

Leave Your Comment