A páholy könyve

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

gróf Csáky Tivadar - A páholy könyve

Letöltés A páholy könyve könyvet pdf, epub és mobi

A páholy könyve.pdf
A páholy könyve.epub
A páholy könyve.mobi


A könyv részletei A páholy könyve

Töltse le az ingyenes PDF A páholy könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A páholy könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A páholy könyve (pdf, epub és mobi)

A páholy könyve leírása

Csáky Tivadar (1834-1894) a felvidéki Csáky család grófi ágából származott. A pozsonyi hadiakadémia elvégzését követően császári és királyi főhadnagy lett, de 1858-ban elhagyta a hadsereget és lemondott a katonai pályáról. Ez után a Határozati Párt tagjaként a politika területén vállal jelentős szerepet. Később kapcsolatba kerül a magyar emigrációval és központi szerepet vállalt az osztrákellenes Csáky-Komáromi összeesküvésben, mely kudarccal végződött. Ezek után Genfbe kiköltözve az emigrációs életet választotta.

A Páholy Könyve Csáky Tivadar szabadkőműves elkötelezettségének gyümölcse, melyben a szerző bemutatja a szabadkőművesség eszmerendszerét, szertatásait, szimbolikáját, valamint a páholyok működését és azok avatási rítusait.

A könyv egy igazi kuriózuma a XIX. század titkos társaságait bemutató dokumentumoknak.

Leave Your Comment