A növényolaj mint hajtóanyag

2019-03-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Franz Eder - A növényolaj mint hajtóanyag

Letöltés A növényolaj mint hajtóanyag könyvet pdf, epub és mobi

A növényolaj mint hajtóanyag.pdf
A növényolaj mint hajtóanyag.epub
A növényolaj mint hajtóanyag.mobi


A könyv részletei A növényolaj mint hajtóanyag

Töltse le az ingyenes PDF A növényolaj mint hajtóanyag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A növényolaj mint hajtóanyag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A növényolaj mint hajtóanyag (pdf, epub és mobi)

A növényolaj mint hajtóanyag leírása

Hazánkban a megújuló energiahordozókon belül is nagy lehetőségek rejlenek a biomassza felhasználásában.

A szerzők azt a célt tűzték maguk elé, hogy saját tapasztalataikra támaszkodva bemutassák a fosszilis hajtóanyagok felhasználásának gyakorlatban is megvalósítható alternatíváit..

A könyvből megismerhetjük a növényolaj, a biodízel és a gázolaj hajtóanyagok tulajdonságait és a köztük lévő különbségeket. Ezután a szerzők bemutatják az egyes technikai rendszereket. Nemcsak a személygépkocsi klasszikus alkalmazási területeire térnek ki, hanem a növényolajok traktorokban, tehergépjárművekben, mozdonyokban és hajókban, továbbá olajégőkben és fűtőerőművekben való használatára is.

Az olvasó választ kap olyan fontos kérdésekre, mint például: Hol lehet növényolajat kapni és hogyan kell azt optimálisan tárolni? vagy Milyen különleges problémákra kell felkészülnünk téli üzem vagy utazások esetén?

Leave Your Comment