A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Phaedra Patrick - A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül

Letöltés A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül könyvet pdf, epub és mobi

A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül.pdf
A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül.epub
A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül.mobi


A könyv részletei A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül

Töltse le az ingyenes PDF A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül (pdf, epub és mobi)

A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-11-11

Az elsőkönyves írónő csodálatos regényében egy páratlanul szerethető özvegyember a magányból kitörve és önmagát legyőzve a szerelem és az önmegismerés kalandjába vág bele, és ezzel gyökeresen megváltoztatja az életét.
A hatvanéves Arthur Pepper napjai egyhangúan telnek. Hajszálpontosan reggel fél nyolckor kel, ahogy addig is, míg Miriam, a felesége élt. Ugyanazt a szürke nadrágot és mustárszínű kötött mellényt veszi fel, meglocsolja Fredericát, a páfrányát, és kimegy a kertbe.
De Miriam halálának első évfordulóján megváltozik valami. Miközben a felesége holmiját rendezgeti, Arthur egy remekművű aranykarkötőt talál, aminek a létezéséről semmit sem tudott. Váratlan fordulatokban gazdag, felejthetetlen és kalandos utazása, melynek során Londonból Párizsba, majd a távoli Indiába is eljut, hogy a felesége megismerkedésük előtti titkos életére fényt derítsen, elhozza számára a reményt, és nem várt helyeken fedezi fel a gyógyulást, hogy elinduljon az önmegismerés útján.
Felejthetetlen, nagy szívű és szerethető hibákkal megáldott szereplők, zseniális humor és önirónia, sodró lendületű cselekmény jellemzi ezt a nagyszerű regényt. Az Arthur Pepper különös utazása örömtelin zengi az élet kimeríthetetlen lehetőségeinek dicsőségét.

Leave Your Comment