A nagy bazár

2019-07-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Peter V. Brett - A nagy bazár

Letöltés A nagy bazár könyvet pdf, epub és mobi

A nagy bazár.pdf
A nagy bazár.epub
A nagy bazár.mobi


A könyv részletei A nagy bazár

Töltse le az ingyenes PDF A nagy bazár fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nagy bazár PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nagy bazár (pdf, epub és mobi)

A nagy bazár leírása

Az emberiség kis híján kihalt, miután háromszáz éve éhes démonok támadásainak van kitéve. Maroknyi bátor fullajtár merészkedik csak ki az éjszakába, hogy védelmező rovásaik mögött keresve menedéket megőrizzék az összekötetést az egyre elszigeteltebb települések között. Bálás Arlen bármire hajlandó és bárhová elutazik, hogy megmenthesse a világot. Talán Abban, aki a legkülönfélébb árukkal kereskedik a kráziai nagy bazárban, a segítségére lehet.
A Brayan Aranyába tett út lehetőséget kínál Arlennek, hogy végleg megszabaduljon Egykarútól – feltéve, hogy hajlandó kockára tenni az életét…A 17 éves Bálás Arlen felölti új páncélját, majd még inasként első útjára indul egy gyakorlott fullajtárral. Az eredeti tervek szerint egyetlen éjszakát kell a szabad ég alatt tölteni, ehelyett azonban egy hófödte hegyoldalon találja magát.Veszélyes szállítmánnyal igyekszik Brayan gróf aranybányájába, a hercegség egyik legtávolabbi pontjára, miközben Egykarú, a hatalmas ködémon, továbbra is a nyomában van.

Leave Your Comment