A nácik okkult háborúja

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Michael Fitzgerald - A nácik okkult háborúja

Letöltés A nácik okkult háborúja könyvet pdf, epub és mobi

A nácik okkult háborúja.pdf
A nácik okkult háborúja.epub
A nácik okkult háborúja.mobi


A könyv részletei A nácik okkult háborúja

Töltse le az ingyenes PDF A nácik okkult háborúja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nácik okkult háborúja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nácik okkult háborúja (pdf, epub és mobi)

A nácik okkult háborúja leírása

A nácik nem csupán hagyományos fegyveres erőikkel kívánták leigázni a világot, hanem célkitűzéseik szolgálatába állították a mágikus gondolkodásmódot is. Szilárdan hittek a vér és a föld erejében, abban, hogy egy titokzatos, elfelejtett múlt örökösei. 
A faj tisztaságának megszállott gondolatát az állami ideológia szintjére emelték, s a hazug célkitűzés népszerűsítése és igazolása érdekében áltudományokra, valamint a mítoszokra alapozva létrehozták saját filozófiai rendszerüket.
Több pénzt költöttek az okkult hatóságként működő Ahnenerbére, mint amennyiből a Manhattan-terv keretében az Egyesült Államok kifejlesztette az atombombát, sok millió birodalmi márkát pocsékoltak el például a Szent Grál, az elveszett frigyláda, vagy Atlantisz pontos helyének a megtalálására. Lenyűgöző olvasmány megismerkedni kifacsart elképzeléseikkel és nehezen megmagyarázható tetteik pontos okával.

Leave Your Comment