A művészet története – Gótikus művészet

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Giulia Marrucchi  - A művészet története - Gótikus művészet

Letöltés A művészet története – Gótikus művészet könyvet pdf, epub és mobi

A művészet története – Gótikus művészet.pdf
A művészet története – Gótikus művészet.epub
A művészet története – Gótikus művészet.mobi


A könyv részletei A művészet története – Gótikus művészet

Töltse le az ingyenes PDF A művészet története – Gótikus művészet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A művészet története – Gótikus művészet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A művészet története – Gótikus művészet (pdf, epub és mobi)

A művészet története – Gótikus művészet leírása

A kötet a gótikus művészettel foglalkozik, megszületésétől (amely Franciaországhoz köthető) kibontakozásáig és Európa-szerte való elterjedéséig.
A könyv bemutatja a legnevezetesebb, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban található építészeti emlékeket (katedrálisokat, templomokat, világi épületeket). Emellett szemléletes képet kapunk a XII-XIV. század festészetéről, szobrászatáról és iparművészetéről, valamint a kor fontosabb művészeinek gazdag életpályájáról is.

Leave Your Comment