A muter meg a dzsinnek

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Elekes Dóra - A muter meg a dzsinnek

Letöltés A muter meg a dzsinnek könyvet pdf, epub és mobi

A muter meg a dzsinnek.pdf
A muter meg a dzsinnek.epub
A muter meg a dzsinnek.mobi


A könyv részletei A muter meg a dzsinnek

Töltse le az ingyenes PDF A muter meg a dzsinnek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A muter meg a dzsinnek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A muter meg a dzsinnek (pdf, epub és mobi)

A muter meg a dzsinnek leírása

Elekes Dóra írása szépirodalmi eszközökkel mutatja be egy alkoholista anyával élő kislány mindennapjait. A történet megrázó és felkavaró. Magyarországon sok ezer gyerek nő fel így, mégis évtizedek óta bagatellizáljuk a probléma jelentőségét. A kiskamasz látószögéből megírt történet sokakat hozzásegíthet a jelenség józanabb megítéléséhez.
A finom humorral átszőtt történetet kiskamasz kortól mindenkinek, felnőtteknek is ajánljuk olvasásra, beszélgetésre, feldolgozásra.

Leave Your Comment