A ​mosoly mögött

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Antoine Griezmann - A ​mosoly mögött

Letöltés A ​mosoly mögött könyvet pdf, epub és mobi

A ​mosoly mögött.pdf
A ​mosoly mögött.epub
A ​mosoly mögött.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Életrajz
  • 296 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789630992558
  • Cikkszám: 1063603
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A ​mosoly mögött

Töltse le az ingyenes PDF A ​mosoly mögött fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A ​mosoly mögött PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A ​mosoly mögött (pdf, epub és mobi)

A ​mosoly mögött leírása

„Most ​élvezem az életet. De a mosoly mögött rengeteg munka van. Míg eljutottam idáig, rengeteget sírtam…” 
A francia utánpótlásképző központok elutasították vékony, alacsony termete miatt, ezért Antoine Griezmann tizennégy éves korában a spanyolországi Baszkföldet választja, mivel a San Sebastian-i Real Sociedad az egyetlen klub, amely hisz benne. Rengeteg kitartásra van szüksége, hogy feljusson a csúcsra. 
2016-ban Lionel Messit és Cristiano Ronaldót megelőzve a spanyol bajnokság legjobb játékosának választott 26 éves csatár nagy tetteket visz véghez az Atlético Madriddal és a Kékekkel a Franciaországban megrendezett Európa-bajnokság során: kiérdemelte a bajnokság legjobb góllövője és legjobb játékosa címet. 
Az alapjában hallgatag, visszafogott fiú, az Aranylabda harmadik helyezettje úgy döntött, elmeséli eddigi pályafutásának történetét. A kétségeit, ambícióit sem elrejtve, most először beszél magáról: a mâconi gyerekkoráról, ami a labda körül forgott, sikertelen próbálkozásairól, a fantasztikus Európa-bajnokság kulisszatitkairól, Didier Deschamps-mal folytatott beszélgetéseiről, a párizsi szórakozóhelyre történt kiruccanása miatti tizenhárom hónapos felfüggesztéséről, a 2015. november 13-án a Stade de France-ban megtartott Franciaország-Németország mérkőzésről, miközben a nővére éppen a Bataclanban volt… És természetesen imádott feleségéről, Erikáról és kétéves kislányáról, Miáról.

Egy különleges bajnok érzelmekkel teli, őszinte története. 
Készült Arnaud Ramsay újságíró közreműködésével.

Leave Your Comment