A mi focink

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Fehér György - A mi focink

Letöltés A mi focink könyvet pdf, epub és mobi

A mi focink.pdf
A mi focink.epub
A mi focink.mobi


  • Tarpa Consulting Kft.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630898683
  • Cikkszám: 1029552
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A mi focink

Töltse le az ingyenes PDF A mi focink fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A mi focink PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A mi focink (pdf, epub és mobi)

A mi focink leírása

Azt próbálja megmutatni, hogy amíg a ”kirakatban sincsen értékes portéka” – gondoljunk csak bele válogattunk vagy klubcsapataink nemzetközi szereplésébe – , addig a háttérben még nagyobb problémák vannak. Olyanok, melyeket szeretnének sokan eltakarni, eltitkolni. Mondanánk, hogy amolyan görbe tükör lenne ez a magyar futballra, de a könyv szerzője szerint az a görbe tükör, amit naponta olvashatunk. Mert igenis rózsaszín szemüvegen keresztül szemléljük futballunkat, és ez az egyik legnagyobb hibánk. Ráadásul sajnos, aki itthon lemeri írni a rossz dolgokat, aki rá mer kérdezni a kényes dolgokra, az maga az ördög.

A könyv egyébként a három évvel ezelőtt indult mifocink.blog.hu, majd a kissé átalakult mifocink.com cikkeinek összegzése. Az oldal azért jött létre, hogy olyan dolgokat írjon meg a magyar futballról, amelyet mások nem mernek, vagy nem akarnak megírni. Az elmúlt három év legjobb, legerősebb cikkeiből született meg a könyv, melyből kiderül, az MLSZ hogyan nem tartja be a saját szabályait, de megmutatja, milyen „érdekes” és visszás dolgok történtek a magyar élvonalbeli csapatoknál, és természetesen kiemelten foglalkozik a bundabotrány főszereplőivel.

Leave Your Comment