A Merlin-összeesküvés

2019-06-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Diana Wynne Jones - A Merlin-összeesküvés

Letöltés A Merlin-összeesküvés könyvet pdf, epub és mobi

A Merlin-összeesküvés.pdf
A Merlin-összeesküvés.epub
A Merlin-összeesküvés.mobi


A könyv részletei A Merlin-összeesküvés

Töltse le az ingyenes PDF A Merlin-összeesküvés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Merlin-összeesküvés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Merlin-összeesküvés (pdf, epub és mobi)

A Merlin-összeesküvés leírása

Párhuzamos világok márpedig léteznek. Ki tudná ezt jobban, mint Nick Mallory, aki egyszer már kapcsolatba került velük, köszönhetően horroríró apjának, a wantchesteri scifi-találkozónak és a Föld rezidens mágustanoncának, Rupert Venablesnek?
Most egy újabb, világokon átívelő kaland vár a fiúra, amelyben fontos szerepet játszik egy mágikus valóságból származó lány, Arianrhod (bár ő jobban szereti, ha Roddynak hívják). Otthonában minden varázslatok ura a merlin, ám az előző halála miatt kinevezett új merlin valami sötét titkot rejteget, ami vesztét okozhatja akár az egész multiverzumnak.

A vándorló palota többszörösen díjnyertes írónője éppoly lelkesen írt a gyermekeknek, mint a felnőtteknek. Varázslatos világait bemutató sorozatunk újabb kötete, a Varázsvilágok sorozat második epizódja is remek szórakozást nyújt kicsinek és nagynak egyaránt.

„Diana Wynne Jones egész egyszerűen a legjobb meseíró, bármely korosztály számára.”
– Neil Gaiman

„Hóbortos és leleményes regény, egy fejtetőre állt világ aggasztó képével a középpontban. Grandiózus fantasy!”
– Publishers Weekly

Leave Your Comment