A mennyország üzenete

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Liselotte Baertz - A mennyország üzenete

Letöltés A mennyország üzenete könyvet pdf, epub és mobi

A mennyország üzenete.pdf
A mennyország üzenete.epub
A mennyország üzenete.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 135 oldal
  • Kötés: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9789639790490
  • Cikkszám: 1021641
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A mennyország üzenete

Töltse le az ingyenes PDF A mennyország üzenete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A mennyország üzenete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A mennyország üzenete (pdf, epub és mobi)

A mennyország üzenete leírása

“Német nyelvterületen Liselotte Baertz az egyik legtapasztaltabb terapeuta és bölcsességoktató. Immár harminc éve vezeti az embereket a szellemi útjukon, és amikor eljön az idő, elvezeti őket világunk küszöbére, a fény birodalmába is.

Spirituális művei révén mindig kitárta a belső világba nyíló kaput, és behatolt az élet és a halál titokzatosságába. Mélyenszántó tapasztalataiból merítve könyveiben alapos részletességgel ábrázolja az élet, a halál és az újjászületés teljes folyamatát. Ebben az összefüggésben is említést tesz az angyalok szerepéről. Rámutat arra, hogy a magasabb lények határozzák meg az életünket és a halál számunkra csupán nehezen elképzelhető bölcsességgel ér fel. Senki sincs egyedül! A legnehezebb órákban az élet és a halál angyalai oltalmazó kezet nyújtanak védenceiknek.

Liselotte Baertznek sikerült a nagy titkot elhoznia erre a világra, majd abból kivonnia. Ennek köszönhetően ezt a világot is és a másik világot is egy kicsit áttekinthetőbbé és érthetőbbé tette. Ez a könyv nem csak tudást és betekintést, hanem mindenekelőtt menedéket és reményt nyújt. Ez az a könyv, ami bizonyosságot ad arról, hogy az ember soha nincs egyedül.

Az élet és a halál szellemi vezetője”

Leave Your Comment