A mennyország felfedezése E-KÖNYV

2019-03-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Eben Alexander - A mennyország felfedezése E-KÖNYV

Letöltés A mennyország felfedezése E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A mennyország felfedezése E-KÖNYV.pdf
A mennyország felfedezése E-KÖNYV.epub
A mennyország felfedezése E-KÖNYV.mobi


  • Ezotéria
  • 176 oldal
  • eISBN: 9786155468803
  • Cikkszám: 1038662
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A mennyország felfedezése E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A mennyország felfedezése E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A mennyország felfedezése E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A mennyország felfedezése E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A mennyország felfedezése E-KÖNYV leírása

Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk?

A mennyország létezik szerzője letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk.

Amikor A mennyország létezik megjelent, néhány olvasó azt írta Dr. Eben Alexandernek, hogy szerintük a halálközeli élménye lehetetlenség. Ugyanakkor sokan írtak neki arról is, hogy a története összhangban áll a saját élményeikkel. Dr. Alexandernek ez segített rájönni, hogy ha megosztja a történetét, az sokaknak lehetővé teszi, hogy elhiggyék, amit őseink konkrétan tudtak: az életnek és az univerzumnak mélyebb jelentősége van a földi létezésünknél.

Dr. Alexander több ezer olyan emberrel találkozott és levelezett, akikre hatással volt a története. Továbbá abba is beleásta magát, hogy mit mondanak a világ nagy vallásai és filozófusai arról, hogy a lélek túléli a halált. Mélyen meglepte, hogy a múltnak ezek a hangjai milyen gyakran állnak összhangban azzal, amit a jelenkor hétköznapi szereplőitől hall. A mennyország felfedezésében megoszt néhányat azon történetek közül, amelyeket az emberek meséltek el neki, és feltárja az összefüggéseket közöttük, és aközött, amit világunk spirituális hagyományai állítanak a lélek útjáról.

A mennyország felfedezése megmutatja, hogyan feledtük el azt, amire most végre kezdünk rájönni: hogy kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk.

Leave Your Comment