A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer

2019-05-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Regös István - A megfagyott idő - II. Ereszt a rendszer

Letöltés A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer könyvet pdf, epub és mobi

A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer.pdf
A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer.epub
A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer.mobi


  • Province Art Kft.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 984 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786158005517
  • Cikkszám: 1033132
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer

Töltse le az ingyenes PDF A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer (pdf, epub és mobi)

A megfagyott idő – II. Ereszt a rendszer leírása

Ismerős történetek, (mert) rólunk van szó
A történelemkönyvek a történészekre maradnak, akik évekkel, évtizedekkel később értékelik a történéseket. Az újságíró viszont ott van a tűzvonalban, naponta megírja a maga jegyzeteit, s lefesti a világot. Ha vissza akarunk nézni, leltározunk, vagy csak emlékezünk, akkor ezek a jegyzetek felidézik az utóbbi éveket. Lehet, hogy mi egy kicsit másképp láttuk a világot, néhol máshová tennénk ki a vesszőt, de ismerős minden történet.
Regös nem történelmet ír, ő inkább leírja az egész világot, ott van minden kilométerkőnél, akkor is, amikor az ellenzéki összefogást elfújta a szél, Zuglóban nyerésre áll a szemét, Ózdon elzárják a vizet, a miniszter mázsás pofonokat vált a főbankárral, vegzálnak és fogdába dugnak egy nyugdíjast, mert hamisnak tűnik a bérletén a pecsét. Regös megnézte a Revizort is a Vígszínházban, nincs ellenére a kampányszínház, mert neki úgy tetszik, hogy minden színház kampányszínház és nem állta meg szó nélkül, amikor egy város vezető hivatalnokai energiakonferenciára utaztak, de aztán inkább napoztak, horgásztak és koktéloztak. És amikor a közétkeztetésből száműzték a sót, borsot, paprikát, és a cukrozott üdítőt, Regös bevallotta, mindig arról álmodott, hogy valaki megmondja neki, mit egyen és mit igyon. A gondoskodó állam pedig már itt jár a kertek alatt, hiszen beígérte a miniszterelnök a teljes foglalkoztatottságot is. A jegyzetíró szerint érdemes volna visszanézni, hiszen Déva vára például elég munkát adott a kőműveseknek és a Kádár-érában is minden rendben volt munka frontján, csak a gyárkapunk belül nem jutott mindenkinek szerszám.
Nyugodtan dobja el a történelemkönyveket, ha tudni akarja, hol él. Mert rólunk van szó.

Leave Your Comment