A másik fele él

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Sophie Hannah - A másik fele él

Letöltés A másik fele él könyvet pdf, epub és mobi

A másik fele él.pdf
A másik fele él.epub
A másik fele él.mobi


A könyv részletei A másik fele él

Töltse le az ingyenes PDF A másik fele él fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A másik fele él PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A másik fele él (pdf, epub és mobi)

A másik fele él leírása

Miért vall be valaki egy gyilkosságot, ha él az áldozat?

Ruth Bussey tudja, milyen az, ha rossz úton jár az ember, és ha bántalmazzák. Egyszer elkövetett valamit, amit megbánt, és majdnem belepusztult a büntetésbe. Ruth most új életet kezdett, és talált valakit, aki szereti, és akit, saját meglátása szerint, nem érdemel meg: Aidan Seedet. Aidannek is megvan a maga titka, amiről sose beszél, míg egy napon úgy dönt, megnyílik a lány előtt. Elmondja neki, hogy sok évvel azelőtt megölt egy Mary Trelease nevű nőt.

Ruth nem érti. Biztos benne, hogy korábban hallotta már ezt a nevet, és amikor rádöbben, miért olyan ismerős, félelme és bizonytalansága egyre mélyül – mert Mary Trelease nagyon is él…

 

„Ha valaki érzelmeket, szellemes fordulatokat és irodalmi mélységet vár egy thrillertől, olvasson Sophie Hannah-t.”

GUARDIAN

 

„A cselekménybonyolítás magasiskolája.”

THE SUNDAY TIMES

Leave Your Comment