A másik család

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Joanna Trollope - A másik család

Letöltés A másik család könyvet pdf, epub és mobi

A másik család.pdf
A másik család.epub
A másik család.mobi


A könyv részletei A másik család

Töltse le az ingyenes PDF A másik család fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A másik család PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A másik család (pdf, epub és mobi)

A másik család leírása

Joanna Trollope angol írónő számos sikerkönyv szerzője, Angliában több könyvét megfilmesítették. Az utóbbi években minden könyve szerepelt a bestseller listákon és komoly nemzetközi sikereket ért el. A másik család az írónő első magyar nyelven megjelenő műve.

Richie, a híres énekes és zeneszerző halálával minden megváltozott. Chrissie és a lányok magukra maradtak. A másik család létezése pedig minden korábbinál kézzelfoghatóbbá és nyomasztóbbá kezdett válni, és nemcsak azért, mert Richie róluk sem feledkezett el a végrendeletében. Felszínre törtek a régi sérelmek, az elhagyatottság és a cserbenhagyás fájdalmas emlékei, amelyek mind felsorakoztak a pénz és a vagyon körüli kegyetlen hétköznapi viszályban.

Szívmelengető történet az újjászületésről, reményről… megható.
(Booklist)

Finom, mint Austen, szenvedélyes, mint Brontë. Trollope briliáns!
(Mail on Sunday)

Trollope a szívhez kíván szólni… és eléri célját!
(The New Yorker)

A könyv bemutatója az ekultura portálon

Leave Your Comment