A másik Boleyn lány

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Philippa Gregory - A másik Boleyn lány

Letöltés A másik Boleyn lány könyvet pdf, epub és mobi

A másik Boleyn lány.pdf
A másik Boleyn lány.epub
A másik Boleyn lány.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Regény
  • 776 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634335177
  • Cikkszám: 1071947
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A másik Boleyn lány

Töltse le az ingyenes PDF A másik Boleyn lány fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A másik Boleyn lány PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A másik Boleyn lány (pdf, epub és mobi)

A másik Boleyn lány leírása

VIII. Henrik felesége, Catherine képtelen fiú utóddal megajándékozni a királyt, akinek figyelme ezért egyre inkább az udvartartásban megforduló fiatal hölgyek felé irányul. Óriási kegyben részesül az, akit a király ágyasául választ, és ezt a lehetőséget szeretné kihasználni a hírhedt Boleyn család is. 

Amikor a tizennégy éves Mary Boleyn az udvarba kerül, azonnal felfigyel rá VIII. Henrik, s a vonzalom kölcsönös. Ám a fiatal férjes asszony nem csak az uralkodóba szeret bele, hanem megtetszik neki a nem hivatalos királynéi pozíció is. Az udvar azonban, mint mindig most is intrikák és árulások terepe, s Marynek hamar rá kell döbbennie, hogy ő csupán egy gyalog nagyratörő családja kíméletlen sakkjátszmájában. Amikor a király érdeklődése lanyhulni kezd, félre kell állnia, hogy utat adjon legfőbb bizalmasának és riválisának: Annának, a nővérének. Amikor Mary jövője bizonytalanná válik, úgy dönt, saját kezébe veszi sorsát, és szembeszegül a családjával.

A milliós példányszámot megért és megfilmesített regény, A másik Boleyn lány lebilincselő történelmi dráma, amely egy olyan nő rendkívüli elszántságát és vágyát állítja középpontba, aki Európa legizgalmasabb, legfényűzőbb udvarának legbelső köreiben élt, és aki a szíve útmutatását követve túlélte a legveszélyesebb intrikákat is.

Leave Your Comment