A Martian’s Guide to Budapest

2019-04-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Szerb Antal - A Martian's Guide to Budapest

Letöltés A Martian’s Guide to Budapest könyvet pdf, epub és mobi

A Martian’s Guide to Budapest.pdf
A Martian’s Guide to Budapest.epub
A Martian’s Guide to Budapest.mobi


  • Magvető Kiadó
  • Szépirodalom
  • 56 oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9789631433296
  • Cikkszám: 1044134
  • Nyelv: angol
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Martian’s Guide to Budapest

Töltse le az ingyenes PDF A Martian’s Guide to Budapest fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Martian’s Guide to Budapest PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Martian’s Guide to Budapest (pdf, epub és mobi)

A Martian’s Guide to Budapest leírása

“Szerb Antal 1935-ben találkozott a Marslakóval, aki a Bristolban szállt meg, s miután lekefélte ruhájáról a csillagok porát, telefonált az írónak, hogy megbeszélésük értelmében nézzenek körül együtt Budapesten. Az író gondos házigazdaként végigkalauzolta vendégét a városon, de hogy mit is láttak, azt eddig csak az útikalauzból sejthettük. Az új kiadást a Fortepan online fotóarchívumból válogatott képekkel illusztráltuk, hogy bepillanthassunk Szerb Antal Budapestjébe.

One fine day a Martian turned up in Budapest, took a room in the Bristol Hotel, brushed the stardust from his suit and telephoned to inquire if I might show him round the town.
Who is this Martian, this unknown traveller who appeared out of the blue in Budapest in 1935? The writer of this legendary book? Or could he be the modern reader of our present day?
Most of the places mentioned can still be visited, and this little guide accompanied with old photographs can help evoke the people and the history of this beautiful city. A Martian’s Guide to Budapest is a “whimsical and gently ironical love letter to the city”.

Leave Your Comment