A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1.

2019-04-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Lakatos István - A majdnem halálos halálsugár - Emma és Tesla 1.

Letöltés A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1. könyvet pdf, epub és mobi

A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1..pdf
A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1..epub
A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1..mobi


  • Kolibri Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 176 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155501777
  • Cikkszám: 1033410
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1.

Töltse le az ingyenes PDF A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1. (pdf, epub és mobi)

A majdnem halálos halálsugár – Emma és Tesla 1. leírása

Ez a történet a különös Messzi-messzi Nagyvárosban játszódik, egy olyan korban, mikor még nincs mobil, a csatornában viszont hatalmas, veszedelmes kardfogú csigák lesnek áldozatukra, és az égen léghajók cikáznak. A város titkos laboratóriumban eközben pedig testet öltenek Nikola Tesla hihetetlen találmányai… Ebbe a világba csöppen Emma, a vagány betörőlány, akinek rögtön hatalmas feladat szakad a nyakába: meg kell mentenie a várost a gonosztól. De vajon képes erre? És mihez kezd ,,csapatával”: egy hisztis tudóssal, egy idegesítő okostojással, egy kedves csontvázzal meg egy vízidisznóval?
A képregényeiről, az IBBY-díjáról és a Lencsilányról méltán híres Lakatos István megírta-rajzolta ,,legőrültebb” képesregényét!
,,Itt volt az ideje, hogy végre gonosz és hisztis tudósokat rajzoljak. És ha már életre keltek a rajzasztalon, kitaláltam nekik egy világot is.” -Lakatos István
,,- Mi ez a lármázás? – kérdezte álmos hangon a kisfiú. – Nagy modortalanságra vall az éjszaka közepén felkelteni legszebb álmomból.
A kislány hirtelen elfelejtette a felé rohanó alakot, és homlokráncolva meredt a fiúra.
– Akkor miért vagy öltönyben és nyakkendőben?
– Mert fontos az elegáns megjelenés – magyarázta a fiú kioktatóan, miután elnyomott egy hatalmas ásítást. – Ezt persze a magafajta koszos haramiák nem érthetik.
– Hékás, egy ilyen kis puhos ne… – vágott vissza a lány, ám nem fejezhette be a mondatot, mert a férfi időközben beérte őt, és erősen megragadta a karját.
– A kacsa küldött? Neki kémkedsz? Ki akartad fürkészni a világ legnagyobb feltalálójának titkait? Nem fogod!
– Milyen kacsa? Kinek a titkait?
– Hát az enyéimet, ki másét! – A férfi büszkén kidüllesztette ványadt mellkasát. – Nikola Tesláét!”

Leave Your Comment