A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet

2019-07-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Bokor Károly - A magyarországi ragadozó halak horgászata - Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet

Letöltés A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet könyvet pdf, epub és mobi

A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet.pdf
A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet.epub
A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Hobbi, szabadidő
  • 336 oldal
  • Kötés: flexi
  • ISBN: 9789636356170
  • Cikkszám: 1059964
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet

Töltse le az ingyenes PDF A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet (pdf, epub és mobi)

A magyarországi ragadozó halak horgászata – Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet leírása

Magyar Horgász Kézikönyvtár című sorozatunk várva várt második kötetében a magyarországi ragadozó halak horgászatának titkait ismerheti meg az olvasó.
Horgásszunk rablóhalakra akár a Dunán, a Tiszán, a Dráván, a Balatonban vagy bármely hazai vizünkben, biztosan izgalmas kalandban lesz részünk. Bokor Károly, az ismert ragadozó halas horgász, neves szakíró, jelen kötet szerzője kalauzolása mellett azonban nemcsak élvezetes, hanem eredményes időtöltéssé is válik a pecázás. Részletes leírást ad a Magyarországon fogható ragadozó halfajok – különös tekintettel a harcsa, a süllő és a csuka – életviteli sajátosságairól, előfordulási és jellemző tartózkodási helyéről, táplálkozási szokásairól; valamint bevezet a kifogásukhoz alkalmazható horgásztechnikák rejtelmeibe. A gazdagon illusztrált, átfogó kézikönyvet a szerző élményei, emlékezetes – gyakran kapitális – fogásainak történetei színesítik, melyek a vizek, a halak titkainak feltárásával egyszerre szolgálnak gyakorlati útmutatóként és közvetítenek új ismereteket az élővilág szeretetét és tiszteletét hirdetve minden halbarát számára.
Pecázásra fel, görbüljön a bot!

Leave Your Comment