A magyarázás mûvészete E-KÖNYV

2019-06-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Lee  LeFever - A magyarázás mûvészete E-KÖNYV

Letöltés A magyarázás mûvészete E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A magyarázás mûvészete E-KÖNYV.pdf
A magyarázás mûvészete E-KÖNYV.epub
A magyarázás mûvészete E-KÖNYV.mobi


  • Életmód
  • 211 oldal
  • eISBN: 9789633041710
  • Cikkszám: 1037968
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A magyarázás mûvészete E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A magyarázás mûvészete E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A magyarázás mûvészete E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A magyarázás mûvészete E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A magyarázás mûvészete E-KÖNYV leírása

Képzeljük csak el, milyen jó lenne, ha azonnal megértenének bennünket, és mi sem értetlenkednénk másokon! Mi lenne, ha fõnökünk, könyvelõnk, csapatunk egyik tagja, vagy édesanyánk egyszer csak érthetõbben magyarázná el elképzeléseit?

A szerzõ szerint mindez rajtunk is múlik, mert a magyarázás tanulható, fejleszthetõ. Sikeresebbek lehetünk, ha a legkülönbözõbb helyzetekben, egyéniségünket megõrizve érthetõen, világosan és hatásosan tudjuk átadni gondolatainkat.

Lee LeFever a Common Craft alapítója, fõmagyarázója, hangja és illusztrátora szellemes videomagyarázataival vált híressé. 2007 óta számos díjat nyert. Különösen nagy sikert aratott az Intel, a Google, a Dropbox és a Ford termékeirõl készített magyarázataival. Könyvében sokéves tapasztalatai alapján számtalan eszközt és módszert mutat be, miként tervezzük, csomagoljuk és adjuk elõ mondanivalónkat, hogy valóban hatással lehessünk másokra.

Leave Your Comment