A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II.

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Budai Lotti - A magányos trónörökösnő - A Borostyánszemű II.

Letöltés A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II. könyvet pdf, epub és mobi

A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II..pdf
A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II..epub
A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II..mobi


  • Geopen Kiadó
  • Regény
  • 440 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155331817
  • Cikkszám: 1052959
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II.

Töltse le az ingyenes PDF A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II. (pdf, epub és mobi)

A magányos trónörökösnő – A Borostyánszemű II. leírása

Louise de Morainville, a Borostyánszemű, a lavardini tragédia után bosszúhadjáratra indul, ami azonban csak újabb tragédiákhoz vezet… Így főszereplőnk új küldetésben keresi a megnyugvást: Mária Viktóriának, Lajos trónörökös feleségének lesz az udvarhölgye, kinek egyetlen támaszává és védelmezőjévé válik az udvari intrikák, és az ifjú úrnője ellen irányuló áskálódások közepette… Végül Louise – nagy nehézségek árán meglelt szerelme oldalán – már éppen révbe érni látszik, amikor a féltékenység, egy régi ellenség és a mérgezési botrány vihara újabb akadályokat sodor boldogságának útjába…

A magányos trónörökösnő című második kötetben A kegyencnő hálószobájából megismert Borostyánszemű kalandjai folytatódnak. A szerző gördülékeny stílusa, a hiteles korrajz valamint az első kötetből megismert színes mellékletek a folytatásban is elbűvölik a történelmi regények rajongóit. 

Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett és művészettörténeti tanulmányokat is folytatott. A népszerű Rizsporos Hétköznapok című blog szerkesztése mellett a következő, Shirzan utazása című regényén dolgozik, melyben első regénye, A Borostyánszemű főszereplőjével indul újabb történelmi kalandra.

Leave Your Comment