A maffia szívében (Maffia 3.)

2019-05-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Borsa Brown - A maffia szívében (Maffia 3.)

Letöltés A maffia szívében (Maffia 3.) könyvet pdf, epub és mobi

A maffia szívében (Maffia 3.).pdf
A maffia szívében (Maffia 3.).epub
A maffia szívében (Maffia 3.).mobi


A könyv részletei A maffia szívében (Maffia 3.)

Töltse le az ingyenes PDF A maffia szívében (Maffia 3.) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A maffia szívében (Maffia 3.) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A maffia szívében (Maffia 3.) (pdf, epub és mobi)

A maffia szívében (Maffia 3.) leírása

*** SZENVEDÉLYESEBB, BŐVÍTETT KIADÁS ***

Suzanne új élete küszöbén is harcban áll az érzéseivel. Massimo iránti szerelmét képtelen háttérbe szorítani, ezért úgy dönt, nem küzd tovább önmagával, és alárendeli testét, lelkét annak a férfinak, aki a múltban már annyi fájdalmat okozott neki. Azt reméli, hogy a megbocsáthatatlan megbocsátásával megteremtheti kettejük közös jövőjének alapjait. S talán pont annak a valakinek köszönhetik majd a boldogság újra felcsillanó lehetőségét, aki hármuk közül a leginkább oltalomra szorul…

Vajon a féktelen szenvedély elegendő ahhoz, hogy összetartsa őket? És létezhet-e happy end a maffia világában, ahol a férfiakat eskü kötelezi arra, hogy betartsák a szervezet törvényeit, s ahol bárkiből válhat barát, de ellenség is?

BORSA BROWN hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású befejező részéből nemcsak az derül ki, hogy van-e végzetesebb dolog az életben a vágynál és a szerelemnél, hanem az is, hogy ennek érdekében képes-e az ember békét kötni saját magával. Az erotikus jelenetekben és szenvedélyes párbeszédekben bővelkedő harmadik kötet minden mélyen rejtőző érzelmet előcsal az olvasóból.

A maffia-trilógia részei:

A maffia ágyában

A maffia ölelésében

A maffia szívében

Leave Your Comment