A macskát visszafelé simogatják

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

G. Szabó Judit - A macskát visszafelé simogatják

Letöltés A macskát visszafelé simogatják könyvet pdf, epub és mobi

A macskát visszafelé simogatják.pdf
A macskát visszafelé simogatják.epub
A macskát visszafelé simogatják.mobi


A könyv részletei A macskát visszafelé simogatják

Töltse le az ingyenes PDF A macskát visszafelé simogatják fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A macskát visszafelé simogatják PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A macskát visszafelé simogatják (pdf, epub és mobi)

A macskát visszafelé simogatják leírása

1971-ben vehették először kézbe ezt a könyvet az olvasók. Akkori és mai kamaszok is egymás kezéből kapkodják ki, és a pad alatt olvassák. Semmit nem változott. Fésületlen szereplői fésületlen mondatokban beszélnek, görbén néznek a felnőttekre és egymásra, élesen látnak, és élesen fogalmaznak. Kínos helyzetekbe keverednek, játsszák a felnőttet, zavarukban vörösödnek, nyerítve röhögnek. Az olvasó pedig magára ismer, és választhat: vörösödik vagy nyerít.

G. Szabó Judit nyelve és humora senki máséval nem téveszthető össze az ifjúsági irodalomban. Könyveinek alakjai, Anikó, Judit vagy Ági az életmű lezárultával is frissen, elevenen élnek az olvasók emlékezetében. 

“A legtöbb gyereket legalább a mamája szereti. A ronda Bakó Ágit például szereti a mamája. 
>>Te vagy az én egyetlen boldogságom!

Leave Your Comment