A lovaglás nagykönyve

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Ute Ochsenbauer - A lovaglás nagykönyve

Letöltés A lovaglás nagykönyve könyvet pdf, epub és mobi

A lovaglás nagykönyve.pdf
A lovaglás nagykönyve.epub
A lovaglás nagykönyve.mobi


A könyv részletei A lovaglás nagykönyve

Töltse le az ingyenes PDF A lovaglás nagykönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A lovaglás nagykönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A lovaglás nagykönyve (pdf, epub és mobi)

A lovaglás nagykönyve leírása

A lovaglás nem csupán egy sport, annál sokkal több! Aki lovagol, tudja, milyen fontos, hogy négylábú barátja jól érezze magát a bőrében, mert csak úgy lesz mindkettőjük számára élmény minden együtt töltött pillanat. Ebből a csodálatos albumból mindent megtudhatunk, ami fontos lehet az örömteli lovagláshoz.

Bemutatásra kerülnek a különböző lófajták, megtudjuk, hogyan érthetjük meg a lovak jelzéseit, hogyan kell őket helyesen ápolni, gondozni. Nyomon követhetjük, hogyan lesz valakiből jó lovas, mire kell figyelni a felszerszámozásnál, majd később, a nyeregben ülve.

A könnyen érthető és sok hasznos információt tartalmazó könyv olvasását rengeteg szemet gyönyörködtető, színes fotó teszi igazán élményszerűvé.

Ajánljuk mindazoknak, akik lovagolnak és azoknak is, akik még nem, de érdekli őket a lovak csodálatos világa.

Leave Your Comment