A long, long sleep – Hosszú álom

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Anna Sheehan - A long, long sleep - Hosszú álom

Letöltés A long, long sleep – Hosszú álom könyvet pdf, epub és mobi

A long, long sleep – Hosszú álom.pdf
A long, long sleep – Hosszú álom.epub
A long, long sleep – Hosszú álom.mobi


A könyv részletei A long, long sleep – Hosszú álom

Töltse le az ingyenes PDF A long, long sleep – Hosszú álom fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A long, long sleep – Hosszú álom PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A long, long sleep – Hosszú álom (pdf, epub és mobi)

A long, long sleep – Hosszú álom leírása

Rosalinda Fitzroy 62 évig aludt, majd egy csókra ébredt.

Elzárva az altató-keltette álomban, egy hibernáló kamrában, egy elfeledett pincében, a 16 éves Rose átalussza a Sötét Korszakot, amely milliók halálát követelte és alapjaiban változtatta meg az általa ismert világot. Most, hogy a szülei és az első szerelme régen elhunytak, Rose – akit egy rég letűnt csillagközi birodalom örököseként ünnepelnek – egy olyan jövőben ébred, ahol egyesek csodabogárként, mások fenyegetésként tekintenek rá.

Rose mindent megtesz, hogy maga mögött hagyja a múltat és megtalálja a helyét az új világban. Mindeközben egyre jobban vonzódik az őt csókkal felébresztő fiúhoz és abban reménykedik, hogy ő segíthet neki az újrakezdésben. Amikor azonban halálos veszély fenyegeti törékeny új életét, Rose-nak szembe kell néznie múltja árnyaival, mert a jövője múlik rajta.

Leave Your Comment