A ló mozgásának biomechanikája

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Gillian Higgins - A ló mozgásának biomechanikája

Letöltés A ló mozgásának biomechanikája könyvet pdf, epub és mobi

A ló mozgásának biomechanikája.pdf
A ló mozgásának biomechanikája.epub
A ló mozgásának biomechanikája.mobi


  • MEZŐGAZDA KIADÓ KFT.
  • Hobbi, szabadidő
  • 150 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9789632867007
  • Cikkszám: 1026091
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A ló mozgásának biomechanikája

Töltse le az ingyenes PDF A ló mozgásának biomechanikája fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A ló mozgásának biomechanikája PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A ló mozgásának biomechanikája (pdf, epub és mobi)

A ló mozgásának biomechanikája leírása

A Magyar Állattenyésztők Szövetsége őszinte örömmel és teljes szakmai támogatásával ajánlja a kedves olvasó kezében lévő kiadványt, valamint a lovaskultúra sorozat valamennyi kötetét, a magyar lovas ágazat jobbításáért tenni akaró, minden lószerető, lovas barát számára.
A szakkönyvre, a szaktudás terjesztésére talán soha nem volt akkora szükség, mint most, amikor a hagyományos magyar lovaskultúrát ismét Európa és a világ versenypályáin mutathatjuk be. A mai lovas generációnak minden lehetőséget meg kell ragadnia a legszélesebb szakmai ismeretek elsajátítására avégett is, hogy újból legyenek lótenyésztő, lóval foglalkozó famíliák, ahol a szaktudás már ismét apáról fiúra száll. (Fekete Balázs, a MÁSZ elnöke)
A könyv három részre tagolódik. Az első rész a vázizomrendszert alkotó képletekre, és a ló mozgásának szakmai megközelítésére fekteti a hangsúlyt. Célja, hogy az olvasót olyan alapelvekkel ismertesse meg, amikre a későbbi fejezetek utalnak, hivatkoznak.
A második rész a ló mozgásának alkalmazott területeit ismerteti, így a hajlítást, az ugrást, a végtagok használatát mutatja be. A második részben ismertetett összefüggések nagyon hasznosak az edzésben, a lovaglásban, a mozgássorok vizsgálatában és a teljesítmény javításában.
A harmadik rész olyan információkat nyújt, amik a ló szabad mozgásának lehetővé tételét szolgálják, főként a vázizomrendszer vonatkozásában. Gyakorlati tanácsokat és javaslatokat ad, amik a ló izomzatának optimális szinten tartásához nyújtanak segítséget.

Leave Your Comment