A legszebb horgolásminták tárháza

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Sarah Hazell - A legszebb horgolásminták tárháza

Letöltés A legszebb horgolásminták tárháza könyvet pdf, epub és mobi

A legszebb horgolásminták tárháza.pdf
A legszebb horgolásminták tárháza.epub
A legszebb horgolásminták tárháza.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Hobbi, szabadidő
  • 192 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636897642
  • Cikkszám: 1022691
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A legszebb horgolásminták tárháza

Töltse le az ingyenes PDF A legszebb horgolásminták tárháza fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A legszebb horgolásminták tárháza PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A legszebb horgolásminták tárháza (pdf, epub és mobi)

A legszebb horgolásminták tárháza leírása

A legszebb horgolásminták tárháza 200 szebbnél szebb mintát tartalmaz. Megismerkedhetünk a rövidpálcákból álló erős, strapabíró anyagokkal, a vidám, többszínű tüske- vagy chevronminták készítésével, a gyönyörű, finom recehorgolású mintákkal, megtanulhatjuk, hogyan díszítsük a horgolásunkat bogyókkal, popcornpálcákkal és flitterekkel. A gyűjtemény kilenc mintacsaládba csoportosítva tartalmazza a mintákat, így könnyebben rálelhetünk a számunkra leginkább megfelelőre. Egy technikát elsajátíthatunk egy-két minta kipróbálásával vagy egy fejezet összes mintájának a meghorgolásával – a lényeg, hogy valami csodaszépet alkossunk.
A kötet első része a horgolás alapvető tudnivalóit is bemutatja, kezdve a fonal kiválasztásától és a horgolótű tartásától egészen az alappálcák készítéséig, a különböző pálcavariációkig és a horgolás feszességének megméréséig. Miután az alapokat elsajátítottuk, nekiláthatunk megtanulni, hogyan kell a mintagyűjteményben található 200 különféle mintát meghorgolni.
A kötet horgolt minták és horgolási technikák gazdag gyűjteménye, új mintákkal és a horgolás kreatív módjaival ismerteti meg a kézimunkázást kedvelőket.
Minden egyes minta elkészítését jól átlátható fázisfotók, lekövethető mintaábrák és könnyen érthető leírások mutatják be lépésről lépésre.
A könyvben számtalan népszerű horgolásfajta szerepel: domború mintázatú csomók, noppok és bogyók, finom áttört kagylók és hálók, technikailag kihívást jelentő reliefpálcák, színes, változatos rajzolatú, végtelen módon alkalmazható chevron- és hullámminták, az alaptechnikák és a horgolt pálcák ismertetésével kísérve.

Leave Your Comment