A lázadás hangjai E-KÖNYV

2019-03-18   |   by admin

A könyv tartalma:

John Scalzi - A lázadás hangjai E-KÖNYV

Letöltés A lázadás hangjai E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A lázadás hangjai E-KÖNYV.pdf
A lázadás hangjai E-KÖNYV.epub
A lázadás hangjai E-KÖNYV.mobi


  • Sci-fi
  • 464 oldal
  • eISBN: 9786155442957
  • Cikkszám: 1038233
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A lázadás hangjai E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A lázadás hangjai E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A lázadás hangjai E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A lázadás hangjai E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A lázadás hangjai E-KÖNYV leírása

John Scalzi ismét visszatér a Vének háborúja-univerzumba, ahol ezúttal az emberi faj egységének fenntartása a cél.

A Föld lakói már tudják, hogy a Gyarmati Szövetség szándékosan eltitkolta elõlük az univerzum veszélyeit. Generációk óta védelmezik az anyabolygót különféle idegen fajokkal szemben, ám nem puszta hazafiasságból: mindennél jobban szükségük van a katonai utánpótlásra, amivel egyedül a Föld láthatja el õket. A “Perry-incidens” után azonban nincsenek többé titkok, ráadásul új fajok jelentek meg és alkottak egységet – kifejezetten a Gyarmati Szövetség ellen. Tagjaik közt szeretnék látni a Földet is, amelynek vezetõi elárulva érzik magukat, és már nem tudják, hogy kiben bízhatnak. De választaniuk kell.

Eközben a Gyarmati Szövetség mûködése is veszélybe kerül. Haderejük bevetése helyett ezúttal diplomáciai cselekkel és politikai fondorlatokkal akarják a javukra fordítani ezt az ördögi játszmát, amelynek a tétje most már az egész emberiség jövõje. Bevetik tehát a B csapatot Harry Wilson hadnaggyal az élen. Azt a csapatot, amelyik talán a harctéren nem a legjobb választás, de a váratlan és kiszámíthatatlan helyzetekre mindig váratlan és kiszámíthatatlan megoldásokat találnak.

Az õ küldetéseikrõl szól A lázadás hangjai.
John Scalzi elõször digitálisan, epizódok formájában publikálta a kötetben szereplõ történeteket 2013. januárja és áprilisa között, majd a kirobbanó sikernek köszönhetõen nem kellett sokáig várni a könyv formájú megjelenésre sem. Elképesztõ epizódjaival, felejthetetlen szereplõivel és emlékezetes párbeszédeivel

A lázadás hangjai a Vének háborúja-sorozat legszínesebb, legváltozatosabb darabja.

Leave Your Comment