A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv

2019-03-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Rejtő Jenő - A láthatatlan légió - Könyv + Hangoskönyv

Letöltés A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv könyvet pdf, epub és mobi

A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv.pdf
A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv.epub
A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv.mobi


A könyv részletei A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv

Töltse le az ingyenes PDF A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv (pdf, epub és mobi)

A láthatatlan légió – Könyv + Hangoskönyv leírása

A keménytábla-borítós kiadvány a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2008-ban kiadott, közel 400 perces, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása. (A borítón belül a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.)A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be a Láthatatlan Légió főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható. 
A Láthatatlan LégióA fojtogató szaharai levegő meg se rezzen. De dél felől feltámad a szél, furcsa dobpergés hallik, recsegő trombitán valaki az Aida bevonulási indulóját játssza, és a kísérteteket váró szemek előtt megjelenik valahol a látóhatár szélén: a Láthatatlan Légió! Hogyan kerül a Szaharába ez a legendákat fakasztó „kísértetlégió”? Mi a misztikus menetelés célja? Erről szól Rejtőnek ez a története, amelyet méltán tartanak egyik legnépszerűbb és legmulatságosabb regényének.

Leave Your Comment