A láthatatlan erő

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Genevieve Behrend - A láthatatlan erő

Letöltés A láthatatlan erő könyvet pdf, epub és mobi

A láthatatlan erő.pdf
A láthatatlan erő.epub
A láthatatlan erő.mobi


  • Pythia Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 102 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789639790483
  • Cikkszám: 1021628
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A láthatatlan erő

Töltse le az ingyenes PDF A láthatatlan erő fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A láthatatlan erő PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A láthatatlan erő (pdf, epub és mobi)

A láthatatlan erő leírása

Gondolaterőnk új körülmények teremtéséhez használatakor ne feledjük a következőket:
1. Bizonyosodjunk meg róla, hogy pontosan tudjuk, milyen körülményeket kívánunk megteremteni. Majd alaposan fontoljuk meg, hogy vágyaink beteljesülése milyen következményeket von maga után.
2. Azzal, hogy gondolatunkat egy mentális képen időztetjük, a szellem teremtő tevékenységét ebben a középpontban összpontosítjuk, ahol erői kiegyenlítettek.
3. Az elképzelés objektív elménket egyensúlyi állapotba hozza, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a szellem áramlatát tudatosan meghatározott célra irányítsuk, és őrizzük gondolatunkat az ellentétes irányú áramlatoktól.
4. Mindig emlékeznünk kell arra, hogy egy csodálatosan hatásos energiával van dolgunk, ami még nem bomlott fel egyetlen meghatározott formára sem, és elménk tevékenysége által olyan sajátságos formába különíthetjük el, amilyenbe csak akarjuk. Vágyképünk segít abban, hogy elménket arra fixáljuk, ahol a teremtő energia beáramlik. Mentális képünk által meghatározzuk az irányt is, amerre az érzékeny teremtő energiát tudni szeretnénk, és ezzel képünk megvalósulását bizonyossá tesszük.
5. Emlékezzünk rá, hogy a helyes elképzelés esetén nem erőlködünk azért, hogy gondolatformáinkat a helyükön tartsuk. Az erőlködés gátat szab a célunknak, és egy leküzdendő ellenséges erőt sejtet, ami a vágyképünk számára kedvezőtlen körülményeket teremt.

Leave Your Comment