A lakott sziget – Utazás a politika világába

2019-05-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Török Gábor - A lakott sziget - Utazás a politika világába

Letöltés A lakott sziget – Utazás a politika világába könyvet pdf, epub és mobi

A lakott sziget – Utazás a politika világába.pdf
A lakott sziget – Utazás a politika világába.epub
A lakott sziget – Utazás a politika világába.mobi


A könyv részletei A lakott sziget – Utazás a politika világába

Töltse le az ingyenes PDF A lakott sziget – Utazás a politika világába fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A lakott sziget – Utazás a politika világába PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A lakott sziget – Utazás a politika világába (pdf, epub és mobi)

A lakott sziget – Utazás a politika világába leírása

Az emberiség egyik legfontosabb és legveszélyesebb találmányával építeni és rombolni is lehet. A politika önmagában, egy lakatlan szigeten vagy élettelen bolygón nem értelmezhető, hiszen csak az emberek kezében válik eszközzé. A résztvevők természetesen változnak, cserélődnek, ezért a politika célja, formája, tartalma és meghatározása is változhat. De mire való igazán ez az eszköz? Mi a politika lényege?
Török Gábor politológus hiánypótló, teljes áttekintést nyújtó kötetében nem csupán tudományos megközelítéseket használ, hanem népszerű filmsorozatokon keresztül is bemutatja e szövevényes rendszer játékszabályait. Különösen hasznos útmutató mindazoknak, akik most ismerkednek a politika világával.

Leave Your Comment