A kis malac nagy álma

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Kristi Yamaguchi - A kis malac nagy álma

Letöltés A kis malac nagy álma könyvet pdf, epub és mobi

A kis malac nagy álma.pdf
A kis malac nagy álma.epub
A kis malac nagy álma.mobi


A könyv részletei A kis malac nagy álma

Töltse le az ingyenes PDF A kis malac nagy álma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A kis malac nagy álma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A kis malac nagy álma (pdf, epub és mobi)

A kis malac nagy álma leírása

Malacka egy pocakos, tipegős-topogós, csetlő-botló kis malac. Egy kis malac, akinek volt egy álma, egy nagy-nagy álma: sztár akart lenni. Kipróbálta ezt is, kipróbálta azt is, de sem balettozni, sem énekelni nem tudott. Végül a jégpályán valósul meg az álma. Mert egy kis malac, sohasem álmodhat túl nagyot!
Kristi Yamaguchi olimpiai bajnok műkorcsolyázó mert nagyot álmodni, és ez hozzájárult a sikereihez. E bájos könyvben arra biztatja a gyerekeket, merjenek nagyot álmodni, s addig kutakodjanak, amíg megtalálják azt, amiben sikeresek lesznek

Leave Your Comment