A királynő törvényszéke

2019-04-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Leon Uris - A királynő törvényszéke

Letöltés A királynő törvényszéke könyvet pdf, epub és mobi

A királynő törvényszéke.pdf
A királynő törvényszéke.epub
A királynő törvényszéke.mobi


A könyv részletei A királynő törvényszéke

Töltse le az ingyenes PDF A királynő törvényszéke fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A királynő törvényszéke PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A királynő törvényszéke (pdf, epub és mobi)

A királynő törvényszéke leírása

Dr. Adam Kelno, a koncentrációs tábort is megjárt lengyel származású orvos évtizedek óta Angliában él. A mesés karrier lehetősége azonban egy szempillantás alatt a semmibe vész, amikor a kommunista lengyel kormány kiadatási kérelemmel fordul az angolokhoz. A vád: dr. Kelno háborús bűnös. A férfinak sikerül bizonyítania ártatlanságát, de a meghurcoltatások miatt családjával Borneóra költözik.

 

Ám évekkel később a felejtés és hallgatás csöndjét megtöri Abraham Cady, a sikeres író, aki könyvet jelentet meg A holokauszt címmel. Az író szemtanúk állításaira hivatkozva azt állítja, hogy dr. Kelno a jadwigai koncentrációs táborban a lágerkórház munkatársaként tiltott kísérleteket végzett a foglyokon. Az orvos pert indít az író ellen rágalmazásért és becsületsértésért. A sötét múltba vezető és rendkívül érdekes ügyet az angol bíróság – a királynő törvényszéke – vizsgálja. A per során felizzanak az indulatok, feltépődnek a régi sebek, de végül fény derül az igazságra…

Leave Your Comment