A Keresztapa örökében: Hérault urai

2019-06-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Vito Santorino - A Keresztapa örökében: Hérault urai

Letöltés A Keresztapa örökében: Hérault urai könyvet pdf, epub és mobi

A Keresztapa örökében: Hérault urai.pdf
A Keresztapa örökében: Hérault urai.epub
A Keresztapa örökében: Hérault urai.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Krimi
  • 480 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789636356798
  • Cikkszám: 1067243
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Keresztapa örökében: Hérault urai

Töltse le az ingyenes PDF A Keresztapa örökében: Hérault urai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Keresztapa örökében: Hérault urai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Keresztapa örökében: Hérault urai (pdf, epub és mobi)

A Keresztapa örökében: Hérault urai leírása

A francia alvilág dúsgazdag drogbárója, lánya és veje jelentős részt hasít a kábítószer-piaci bevételekből, ám pozíciójukat, területüket csak addig őrizhetik meg, míg személyes ellentéteiken kívül más nem zavarja olajozott együttműködésüket. Senki sem tudja ezt jobban, mint Jean-Batiste D’Vallée, a nagyratörő terveket dédelgető, legifjabb családtag is, aki úgy érzi, eljött az ő ideje.

A montpellier-i kapitányságon két lelkileg alaposan megtépázott rendőr kerül az élére annak a nyomozásnak, melynek célja kivizsgálni egy különös halálesetet – az áldozat nem más, mint az egyik Hérault megyei bűnbanda főnökének fia, míg a diszkó mellett kirobbant verekedés könnyű sérültje éppen J. B., a rivális banda „trónörököse”. Mind Cavados parancsnoknak, mind Degat hadnagynak nyomós oka van rá, hogy fényt derítsen arra, mi történt valójában, de éppen csak beleásnák magukat az ügybe, amikor a város határában álló motoroskocsmában lezajlott események vonják el a figyelmüket. A bandatagok testének maradványait egy nagy erejű robbanás után szétszóródva találják meg – és úgy tűnik, mások is jelen voltak, amikor bekövetkezett. Leszámolás? Vagy rasszista indítékot keressenek? Cavados azonban mégis egy harmadik szálnak tulajdonít kiemelt figyelmet. A férfi érdekli, a meztelenül és megbomlott elmével megtalált, tetovált bandafőnök – aki egy fejét ért véletlen ütés hatására emlékezni és beszélni kezd…

A háttérben pedig ott áll J. B. másik nagyapja, az olasz-amerikai bűnözőklán vezére

Leave Your Comment