A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I.

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Budai Lotti - A kegyencnő hálószobája - A Borostyánszemű I.

Letöltés A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I. könyvet pdf, epub és mobi

A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I..pdf
A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I..epub
A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I..mobi


  • Geopen Kiadó
  • Történelmi
  • 440 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155331770
  • Cikkszám: 1052958
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I.

Töltse le az ingyenes PDF A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I. (pdf, epub és mobi)

A kegyencnő hálószobája – A Borostyánszemű I. leírása

1645-ben Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel. 

Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kezdeti útkeresést követően végül megadta magát a történelem iránti
olthatatlan rajongásának: ennek a szenvedélynek az első termése ez a kétkötetes regény, illetve a nagy népszerűségnek örvendő Rizsporos Hétköznapok című blog.

Leave Your Comment