A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III.

2019-04-18   |   by admin

A könyv tartalma:

P.B. Kerr - A katmandui kobrakirály - A lámpás gyermekei III.

Letöltés A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III. könyvet pdf, epub és mobi

A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III..pdf
A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III..epub
A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III..mobi


  • Agave Könyvek Kft.
  • Szórakoztató irodalom
  • 312 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789637118838
  • Cikkszám: 1022916
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III.

Töltse le az ingyenes PDF A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III. (pdf, epub és mobi)

A katmandui kobrakirály – A lámpás gyermekei III. leírása

A lámpás gyermekei-sorozat harmadik részében John és Philippa Gaunt szűk körben ünneplik első dzsinnszületésnapjukat. Szűk körben, ugyanis barátjuk, Dybbuk eltűnt. Mindenki kétségbeesetten keresi, így amikor a fiú segítséget kér tőlük, az ikrek azonnal indulnak. Persze titokban, mert édesanyjuk úgy vigyáz rájuk, mint a szeme világára. Az ikreknek egy angyal segít: tizenegy napig pontos másuk, a MásKépek helyettesítik őket. De csak tizenegy napig.

Az ikrek eljutnak Dybbukhoz, aki egy szigetre menekült az életére törő titokzatos merénylők elől. Az orgyilkosok mindent megtennének azért, hogy megkaparintsák a fiúnál lévő festményt, amely egy erődöt ábrázol – és egy kobrát. John, Philippa és Dybbuk végül együtt indulnak Nepálba, hogy kiderítsék a kép rejtélyét, és megtalálják Nimródot, aki Mr. Raksaszasszal együtt – szintén eltűnt. Útjuk során találkoznak a jetivel, majd bejutnak egy vallásos szekta központjába, amelynek őrült vezetője mindenen és mindenkin átgázolva próbálja megszerezni a másfél évszázada eltűnt Katmandui Kobrakirályt, a csodálatos és veszélyes talizmánt. A talizmánt, amely korlátlan hatalmat biztosít tulajdonosának egy dzsinn felett; a talizmánt, amelynek hollétét egyedül az ikrek tudják. Az óra ketyeg, és a tizenegyedik nap vészesen közeledik.

Leave Your Comment