A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza

2019-06-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Kósa Pál - A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza

Letöltés A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza könyvet pdf, epub és mobi

A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza.pdf
A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza.epub
A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza.mobi


  • Talma Kiadó
  • Utazás
  • 432 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789638568373
  • Cikkszám: 1019012
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza

Töltse le az ingyenes PDF A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza (pdf, epub és mobi)

A Kárpát-medence örökségturisztikai atlasza leírása

A sorozat első kötete a Kárpát-medence és környezete évezredes épített örökségét mutatja be térképszelvényének segítségével. Tesz ezt úgy, hogy történelmi, térképészeti és tudományos magabiztossággal kalauzol műemlékeink rengetegében. A könyv egyedülállósága összetettségében rejlik. Történelmi helységnévtár, autós atlasz és képes lexikon egyben. Sokoldalúsága széleskörű felhasználást garantál az utazások megtervezésétől a helységnévtárként való használatig.
Praktikus iker térképszelvények ábrázolják egymás melletti oldalpáron egy-egy terület 1914-es múltbéli és 2014-es jelenlegi állapotát. A mai térképszelvények domborzati alapra nyomtatva tartalmazzák a teljes közlekedési hálózatot, a jelenlegi közigazgatási beosztást és több nyelvű névanyaggal segítik a tájékozódást.
A térképen piktogramokkal megjelenített műemlékek közül gondos válogatással emeltük ki azokat, amelyeket lexikonszerű leírással is elláttunk. A mintegy ezer, képekkel színesített szócikk a nagyobb kulturális, történelmi, építészeti értéket képviselő, vagy látványosabb műemlékeket mutatja be a teljesség igénye nélkül. a térképszelvényekhez kapcsolódó magyar és idegen nyelvű névmutatók szintén hozzájárulnak a kiadvány sokrétű használatához.
Az atlasz kiváló alapjául szolgál a készülő 2. kötetnek, amely természeti örökségünket veszi célba és jeleníti meg hasonló igényességgel, sokoldalúsággal. 

Leave Your Comment