A karmának nincs humorérzéke

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Florence Scovel Shinn - A karmának nincs humorérzéke

Letöltés A karmának nincs humorérzéke könyvet pdf, epub és mobi

A karmának nincs humorérzéke.pdf
A karmának nincs humorérzéke.epub
A karmának nincs humorérzéke.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 112 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789635289608
  • Cikkszám: 1004365
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A karmának nincs humorérzéke

Töltse le az ingyenes PDF A karmának nincs humorérzéke fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A karmának nincs humorérzéke PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A karmának nincs humorérzéke (pdf, epub és mobi)

A karmának nincs humorérzéke leírása

A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék! Mindaddig nem játszhatunk azonban sikeresen, míg nem ismerjük a játékot meghatározó spirituális törvényeket. A spirituális törvények ismeretén alapuló pozitív életszemlélet -, illetve az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések – megingathatatlanul egy jobb, és minden szempontból gazdagabb élethez segítenek minket.

A karma törvénye szerint minden, amit teszünk, visszahat ránk, és mindig csak azt kaphatjuk az élettől, amit már adtunk valamikor. Ahogy a tudatalattinak, úgy a karmának sincs humorérzéke, ezért vágyainkat megfontoltan kell átadnunk a világnak, hogy elkerüljük a megvalósulásukhoz tartozó negatív következményeket. És ami nagyon fontos; vágyaink teljesítéséhez hagynunk kell, hogy az eszünk helyett a Gondviselés dolgozzon.

A tudatos teremtéssel foglalkozó könyvek hazai kínálatában hiánypótló ez a kötet, ugyanis módszeréről, a kimondott szó erejének alkalmazásáról alig esett még szó. Aforizmái örök érvényűek, tanácsai egyszerűek, könnyen megjegyezhetőek, és ez nagyban segíti a tudatalatti folyamatok pozitív befolyásolását.

Leave Your Comment