A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Daniel Goleman - A jóság hatalma - A Dalai Láma látomása az emberiségről

Letöltés A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről könyvet pdf, epub és mobi

A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről.pdf
A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről.epub
A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Vallás, mitológia
  • 334 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789633105047
  • Cikkszám: 1035251
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről

Töltse le az ingyenes PDF A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről (pdf, epub és mobi)

A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről leírása

A XIV. Dalai Láma több mint ötven éve segíti az emberiséget tanításaival. Régi barátja, a pszichológus és újságíró Daniel Goleman kérdéseire válaszolva most feltárja, hogyan gondolkodik a jövőnkről és a jelenkor legégetőbb kérdéseiről: a gazdasági helyzetről, a háborúkról, a fenyegető ökológiai katasztrófákról, a társadalmi egyenlőtlenségekről.
A jóság hatalma nem csupán a tibeti buddhizmus legmagasabb rangú spirituális tanítójának példa értékű életútját beszéli el, de a legfontosabb gondolatait is közvetíti, amelyeket igaz történetekkel támaszt alá olyan emberekről, akik a láma elképzeléseit, tanításait a gyakorlatban is megvalósították.
A történelem menete, a jövőnk a 80. születésnapját a könyv megjelenésével ünneplő Dalai Láma szerint még megváltoztatható. A kulcs: az emberi tudat átalakítása, a romboló érzelmek száműzése, az együttérzés, az egyetemes erkölcs és a felelősségvállalás megerősítése. A jóság olyan hatalom vallja a láma , amely boldogabbá teszi az életünket, és célt is ad neki. Ha a jövőben egy békésebb és harmonikusabb világban szeretnénk élni, meg kell, hogy szívleljük ezt a tanítást.

Leave Your Comment