A Jóisten megvakul

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Papp Sándor Zsigmond - A Jóisten megvakul

Letöltés A Jóisten megvakul könyvet pdf, epub és mobi

A Jóisten megvakul.pdf
A Jóisten megvakul.epub
A Jóisten megvakul.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Szépirodalom
  • 284 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633104569
  • Cikkszám: 1030143
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Jóisten megvakul

Töltse le az ingyenes PDF A Jóisten megvakul fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Jóisten megvakul PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Jóisten megvakul (pdf, epub és mobi)

A Jóisten megvakul leírása

A Semmi kis életek című nagy sikerű regény szerzőjének negyedik novelláskötete A Jóisten megvakul. Papp Sándor Zsigmond, akit a kritika néhány évvel ezelőtt ígéretesen tehetséges prózaíróként emlegetett, mára ezt az ígéretet beváltotta.
A kötetben olvasható tizenhat novella mindegyikében különös, megmagyarázhatatlan események történnek a szereplőkkel. Kisebb-nagyobb bűnök áldozatai és elkövetői ők. Egy asszonyt a férje Krisztus-pózban szegel fel a falra, egy másik feleséget megmérgeznek, kétségbeesett kései elégtételként elcsattan néhány pofon, egy könyvelő hulláját a lépcsőházban találják meg a lakók, s nem kevesen esnek áldozatul féltékenységből elkövetett gyilkosságnak.
A történetek azonban nem feltétlenül szolgálnak az elkövetett bűnök maradéktalan felderítésével, olykor még a bűnös kiléte is homályban marad. A hol drámai, hol groteszk események hátterében megbújó rejtély megoldása a novellák világába merészkedő olvasóra hárul. A közelebbről meg nem határozott, Európa keleti felére nyomasztóan emlékeztető helyszínek, a saját szenvedélyeik és kilátástalanságuk foglyaként kis közösségekben alkalmazkodni igyekvő szereplők mind ismerősek számunkra. A szerző csapdát állít, amikor olyan könnyedséggel és gazdag elbeszélői nyelven mesél a nyugtalan lelkek lakta titokzatos vidékekről, magányos bérházakról. Ebből a világból nincs menekülés, bűnösök és áldozatok egyként ott kísértenek a megsebzett tájban és az olvasó is elveszti ártatlanságát.

Leave Your Comment