A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod!

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Richard Brodie - A jobbnál is jobban - Sokkal többre viheted, mint gondolod!

Letöltés A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod! könyvet pdf, epub és mobi

A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod!.pdf
A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod!.epub
A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod!.mobi


A könyv részletei A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod!

Töltse le az ingyenes PDF A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod! (pdf, epub és mobi)

A jobbnál is jobban – Sokkal többre viheted, mint gondolod! leírása

Többnyire csak akkor kezdjük el igazán keresni, hogyan is tudnánk javítani az életünkön, ha úgy érezzük, mélyponton vagyunk, a helyzet ennél már nem is lehetne rosszabb, vagy ha arra döbbenünk rá, hogy már mindent elértük, de mégsem vagyunk boldogok. Ilyenkor nem is kérdés, hogy a változtatásra feltétlenül szükség van.
A helyzet azonban általában e két pont között ingadozik: vagyis többségünkkel többé-kevésbé minden rendben van – ezért viszonylagos jólétünkkel megelégedve nem is gondolunk arra, hogy változtassunk. Pedig higgyük el, sokkal többre vihetjük, mint gondolnánk!
Ez a könyv éppen ebben segít: megmutatja, hogyan érhetjük el mindazt az örömöt, boldogságot és elégedettséget, ami a “minden rendben” helyzeten túl vár ránk, megmutatja, hogyan lehetünk még a jobbnál is jobban.

Leave Your Comment