A Jane Eyre eset – Thursday Next 1.

2019-07-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Jasper Fforde - A Jane Eyre eset - Thursday Next 1.

Letöltés A Jane Eyre eset – Thursday Next 1. könyvet pdf, epub és mobi

A Jane Eyre eset – Thursday Next 1..pdf
A Jane Eyre eset – Thursday Next 1..epub
A Jane Eyre eset – Thursday Next 1..mobi


A könyv részletei A Jane Eyre eset – Thursday Next 1.

Töltse le az ingyenes PDF A Jane Eyre eset – Thursday Next 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Jane Eyre eset – Thursday Next 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Jane Eyre eset – Thursday Next 1. (pdf, epub és mobi)

A Jane Eyre eset – Thursday Next 1. leírása

Jasper Fforde New York Times bestseller-sorozata egy másik lehetséges és meglehetősen bizarr 20. század végi Angliába vezet el – olyan világba, ahol mindennapos az időutazás, kihalt állatfajok házilag klónozott példányai sétálgatnak a kertekben, virágzó feketepiacuk van a hamisított verseknek, és a művészeti irányzatok harcias hívei utcai csatákat vívnak egymással. Ebben a világban él Thursday Next, a rettenthetetlen irodalmi mesterdetektívnő, aki élete legnagyobb kihívásával szembesül, mikor a zseniális bűnöző, Acheron Hades a hírnév és a busás váltságdíj reményében elrabolja Charlotte Brontë nagyszerű regényének hősnőjét, Jane Eyre-t…
Jasper Fforde nemzetközi sikerű könyvét a Harry Potter-sorozat fordítója, Tóth Tamás Boldizsár magyarításában adjuk közre.

Leave Your Comment