A huszonhetedik város

2019-03-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Jonathan Franzen - A huszonhetedik város

Letöltés A huszonhetedik város könyvet pdf, epub és mobi

A huszonhetedik város.pdf
A huszonhetedik város.epub
A huszonhetedik város.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Regény
  • 536 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634055310
  • Cikkszám: 1053377
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei A huszonhetedik város

Töltse le az ingyenes PDF A huszonhetedik város fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A huszonhetedik város PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A huszonhetedik város (pdf, epub és mobi)

A huszonhetedik város leírása

Mivé lesz egy város, melyre senki élő nem emlékszik már, s mivé lesz egy kor, melynek elmúlását senki élő nem gyászolja többé? Csak St. Louis tudja a választ. Magában hordta végzetét, és tragédiáját, mely csak neki volt tragédia.

A Missouri állambeli St. Louis városa, amely fénykorában az Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa volt, 1984 táján már jóformán haldoklik. Pang a gazdaság, romlik a közbiztonság, nő az elvándorlás, és csökkennek az adóbevételek. Amikor új rendőrfőnök lép hivatalba, S. Dzsammu, egy karizmatikus fiatal nő az indiai Bombayból, felcsillan a remény, hogy a bűnözés visszaszorítása új esélyt teremthet St. Louisnak. De nem így történik, sőt a város vezető személyiségei csakhamar egy mindent átszövő politikai összeesküvés hálójába gabalyodnak, a metropolis kifordul sarkaiból, eluralkodik a terrorizmus, a titkos lehallgatás és megfigyelés, a paranoia és az egykor volt Amerikai Álom rettegésbe és fekete komédiába fullad.

A huszonhetedik város szándékosan túlhajtott, hihetetlen jeleneteivel és radikális társadalomkritikájával Thomas Pynchon, Don DeLillo, Robert Coover hetvenes évekbeli felforgató fikciójára emlékeztet. Szertelen, becsvágyó első regény egy különleges tehetségtől, aki napjainkra az egyik legjelentősebb kortárs íróvá vált, s akinek immár teljes szépírói életműve hozzáférhető magyarul.

,,Amit elképzel és elmond a korról, azzal mintha megelőzné a korát.”

Los Angeles Times

,,Felkavaró, látnoki könyv… emlékezetes szereplőkkel, meglepő helyzetekkel, provokatív gondolatokkal.”

The Washington Post

,,Összetett, sokrétű pszichológiai regény… sokáig emlékezetes marad.”

The New York Times Book Review

Leave Your Comment